Koska:
Missä:
Ahdinkatu 25
Kouvolan Vapaaseurakunta

Kiinnostaako sinua diakoniatyö? Haluatko olla mission osalta mukana sen Diakonisessa puolessa? Missio keskittyy erityisesti yksinäisyyden käsittelemiseen ja voittamiseen neljästä eri näkökulmasta.

1. Nuoret
2. Työikäiset
3. Seniorit
4. Maahanmuuttajat

Illan aikana katsomme Videoiden kautta alustuksia aihepiireistä, sekä keskustelemme ja rukoilemme alustusten pohjalta käytännön viisautta toteuttaa diakoniaa ympäristössämme.

Se löytyi -mission diakoniatyö haastaa seurakuntia ja kristittyjä kohtaamaan eri ikä- ja kohderyhmissä olevia yksinäisiä: senioreita, aikuisia, nuoria sekä maahanmuuttajia. Diakoninen työ perustuu kristilliseen lähimmäisenrakkauteen. Usko ja pelastuksen ilo synnyttävät halun auttaa lähimmäistä. Käytännön teot tukevat evankeliumin sanomaa.

Diakoniatyö tuo Jeesuksen rakkautta esille ystävyyden ja kohtaamisten kautta. Yksinäisyydestä kärsiviä ihmisiä rohkaistaan yhteyteen ja samalla tarjotaan heille mahdollisuutta tulla mukaan seurakunnan toimintaan. Mission diakoniatyöhön kutsutaan seurakuntien vapaaehtoisia kehotuksella: ”Nyt on mahdollisuus auttaa ja palvella, tule mukaan: Sydän Jumalalle, käsi kohti lähimmäistä.”
Tule mukaan valtakunnalliseen koulutusiltaan yhdessä muiden Kouvolan seurakuntalaisten kanssa!