Nuorisotyö

Ihmiset ja Jumala

kouvolan vapaaseurakunnan nuorisotyö – Nuortenilloista nuorisotapahtumiin!

Kouvolan vapiksen nuoret on perheenomainen yhteisö. Meitä yhdistää rakkaus Jumalaan, ihmisiin ja hyvään ruokaan. Kokoonnumme yhteen perjantaisin nuorteniltoihin klo 19. Illat pitävät sisällään opetusta, rukousta, yhdessäoloa ja kokkailua. Välillä myös ylistetään Jumalaa yhdessä.

Nuortenillat on suunnattu pääasiassa 13-25-vuotiaille. Nuorten toimintaan kuuluu myös leirejä, retkiä sekä tapahtumia. Näistä huudellaan erikseen nuorten whatsup ryhmässä. Liity whatsup-ryhmään laittamalla viestiä numeroon 040-751 4570. Voit myös seurata meitä instassa @kvlvapisnuoret.

UNELMISTA ELÄMÄÄN!

seurakunnan nuorisotyö

Seurakunnassa tapahtuva nuorisotyö on lähtökohtaisesti Jumalaan ja ihmisten välisiin suhteisiin keskittyvää toimintaa. Nuoret ovat kovia menemään ja siksi erilaiset nuorisotapahtumat, leirit ja nuortenillat kuuluvat osaksi vapaaseurakunnan työtä. Olemme osa Vapaakirkkoa ja sen unelma nuorista onkin – Uusi Jumalaa Rakastava Sukupolvi!

SUURKOUVOLAN ASUKASMÄÄRÄ

SEURAKUNNAN JÄSENET

VAPAAKIRKON SYNTY

KOUVOLAN VAPAASRK PERUSTETAAN

NUORET KOKOONTUVAT

Kouvolan vapaaseurakunnan nuoret ovat rento ja eloisa porukka erilaisia ja eri ikäisiä nuoria. Kokoonnumme yleensä perjantaisin kello 19 seurakunnan tiloissa. Jos olet 13-25-vuotias, tervetuloa värikkääseen joukkoomme! Täältä saat itsellesi uskollisen kaveriporukan ehkä jopa loppuelämäksesi. Nauru ja ilonpito ei lopu keskuudestamme 🙂

01.   NUORTENILLAT PERJANTAI 19.00

Nuoret kokoontuvat seurakunnan heille omistetussa tilassa perjantaisin kello 19. Viihtyisässä ja tunnelmallisen tilassa on mukava jutella elämän – ja uskon asioista yhdessä. Nuorillemme on omaleimaista olla oma aito itsensä ja suhtautua rennosti elämään ja toisiin. Iltaan kuuluu myös hyvä evästys 😉

02.   DISCORD

Korona-aikana nuoret ovat kokoontuneet Discordissa. Iltaan on kuulunut kuulumisten kertomisen lisäksi Raamatun opiskelua, elokuvien katsomista ja lautapelien pelaamista netissä. Discord on kätevä ja ilmainen alusta etä-nuorteniltoihin.

03.   TAPAHTUMAT

Arvoihimme kuuluu myös verkostoituminen. Nuoret ovat vuosien aikana osallistuneet moniin valtakunnallisiin tapahtumiin muun muassa Hope-tapahtumaan Turussa, Valtakunta-tapahtumaan Seinäjoella ja Vappugospeliin täällä Kouvolassa.

Seurakuntamme nuoret on tämän lisäksi osana Yläfemma-tiimiä, johon kuuluu Kouvolan vapaaseurakunnan nuorten lisäksi Kotkan vapaaseurakunnan nuoret, Mikkelin vapaaseurakunnan, Lahden vapaaseurakunnan nuoret sekä Hangon vapaaseurakunnan nuoret. Olemme järjestäneet Yläfemma-tiimillä yhteisiä leirejä ja nuortenpäiviä. Kaikki tapahtumat ovat olleet ikimuistoisia.

Sorry, no events were found.

Nuorisopastorin sydämeltä

sEURAKUNNAN NUORISOTYÖ ETSII TÄLLÄ HETKELLÄ RATKAISUA JA SUUNTAA TULEVILLE VUOSILLE. RUKOILEMME TÄHÄN VASTAUSTA JA TOIVOMME LÖYTÄVÄMME SEN HYVINKIN PIAN.

ETSIMME TYÖNTEKIJÄÄ - RUKOILETHAN ASIAN PUOLESTA

NUORISOPASTORI